Приятели на обявената за издирване 47-годишна Алена Щерк откриха тяло на жена. По-рано

...
Приятели на обявената за издирване 47-годишна Алена Щерк откриха тяло на жена. По-рано
Коментари Харесай

Тялото на Алена Щерк е открито край Радомир, убиецът ѝ е напуснал България


Приятели на оповестената за издирване 47-годишна Алена Щерк откриха тяло на жена. По-рано денем те се проведоха да я търсят. 

Тяло на жена е открито в региона на пречиствателна станция до Батановци, край Перник - по пътя за Радомир. Според източници на Българска национална телевизия родственици на откритата жена настояват, че панталонът, с който е обута, дава отговор на този, с който е била облечена изчезналата IT специалистка Алена Щерк.

Мястото е отцепено от полиция и сега оперативно-следствена група и правосъдни медици пътуват натам, с цел да стартират оглед.

Сигнал за изгубването ѝ беше подаден на 27 май от нейните деца.

От Министерство на вътрешните работи и прокуратурата обаче към момента не могат да потвърдят, че откритото тяло е на IT специлистката. 

Алена се разделила с приятеля си, който е родом от Коста Рика, преди няколко месеца и тогава заживяла в кв. „ Бояна ”.

„ Тя е била забелязана в четвъртък вечерта на ул. „ Солунска ”, на метри от нейния апартамент, където живееше преди време - с черен сак с облекла. Било е вечерта към 21 ч. и е изглеждала обезпокоена и забързана ”, сподели Любомир Методиев, който е непосредствен неин другар.

По информация на Нова телевизия Алена Щерк е била убита. Извършителят на закононарушението е напуснал рамките на България в посока Дубай. Има съмнения, че за убийството е имало още един помощник.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР